Verse Pastasaus Basilicum

De smaakmaker uit Italië. Echte pastasaus zoals het hoort. Geen poespas, geen toevoegingen, maar een traditioneel recept met authentieke smaak.

 

    • Boordevol verse basilicum
    • Vers geroosterde pijnboompitjes
    • Met de lekkerste oude kaas die we konden vinden
    • Extra olijfolie van eerste persing
    • Helemaal biologisch
    • Lekker glutenvrij
    • Zonder toegevoegde suikers

 

Kook de pasta, voeg de saus (koud) en 4 el kookvocht toe. Top je pasta af met wat rucola of een tros geroosterde tomaatjes en klaar is jouw pastasaus. Puur het lekkerst! Heerlijk door alle soorten (verse) pasta of door de lasagne.

Verse Pastasaus Paddenstoelen

Een heerlijke melange van verse paddenstoelen (champignons, hoorn des overvloeds en shiitake), vers gebrande noten en vers geplukte kruiden.

 

  • Vers gebrande cashewnoten
  • Met de lekkerste oude kaas die we konden vinden
  • Verse peterselie en salie
  • Extra olijfolie van eerste persing
  • Helemaal biologisch
  • Lekker glutenvrij
  • Zonder toegevoegde suikers

 

Kook de pasta, voeg de saus (koud) en 4 el kookvocht toe. Top je pasta af met wat verse platte peterselie of een lente uitje en klaar is jouw pastasaus. Heerlijk door alle soorten (verse) pasta of door de lasagne. Zo gepiept deze paddenstoelen pasta.

Verse Pastasaus Olijven

Verse pastasaus met de bekendste Griekse Kalamata olijven en heerlijke zongedroogde tomaten. Afgemaakt met de lekkerste Mediterrane kruiden.

 

  • Met natuurlijk Griekse zongerijpte Kalamata olijven
  • Met zongedroogde tomaten
  • Extra olijfolie van eerste persing
  • Helemaal biologisch
  • Lekker glutenvrij
  • Zonder toegevoegde suikers

 

Kook de pasta, voeg de saus (koud) en 4 el kookvocht toe. Top je pasta af met wat biologische waterkers en klaar is jouw pastasaus. Heerlijk door alle soorten (verse) pasta of door de lasagne. Lekker goed en gemakkelijk.

Verse Pastasaus Arrabiata

Een klassieke pittige peperige pastasaus volgens authentiek Italiaans recept: gemaakt met extra vergine olijfolie en alleen maar verse kruiden.

 

  • Met zongedroogde tomaten
  • Met verse rode peper, peterselie, basilicum, salie en oregano
  • Extra olijfolie van eerste persing
  • Helemaal biologisch
  • Lekker glutenvrij
  • Zonder toegevoegde suikers

 

Kook de pasta, voeg de saus (koud) en 4 el kookvocht toe. Top je pasta af met wat rucola en klaar is jouw pastasaus. Heerlijk door alle soorten (verse) pasta of door de lasagne. Zo gepiept deze peperige pastasaus.